Wat bindt jou aan deze plek? Ik ben geboren en getogen in Noordwijkerhout. Hier wonen mijn vrienden, met wie ik kan lachen en op wie ik kan terugvallen op moeilijke momenten. En mijn moeder, voor wie ik mantelzorger ben. Het is een fantastisch mooie plek om te wonen, en om mijn dochter op te voeden.

Je werkt voor een expediteur op Schiphol en  besloot een paar jaar geleden politiek actief te worden voor GroenLinks. Vanwaar die stap? Na mijn scheiding kwam ik zonder woning te zitten. Het was onmogelijk om in deze regio een betaalbare woonplek te vinden. Ik ontdekte dat er veel mensen, met name vrouwen en kinderen, in dezelfde situatie zaten. Ik heb vaak aandacht gevraagd voor onze situatie, ook in de lokale politiek.

Wonen is een grondrecht. Dat in Noordwijk zo weinig huizen zijn, is niet het gevolg van een natuurramp; maar van politieke keuzes. Van de politiek van rechts, die kiest voor de belangen van grote ondernemers, boven die van bewoners. Dat moet anders, en dat kan anders. Daar wil ik me als raadslid voor GroenLinks voor inzetten.

Wanneer mensen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk op jou stemmen, wat mogen ze van je verwachten? In de gemeenteraad ga ik me vol energie inzetten voor eerlijke politiek. Politiek die kiest voor mensen. Ik zal zorgen dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Opkomen voor de stem van mensen die het moeilijk hebben en die zich misschien minder laten horen. Voor betaalbare woningen. Zodat mensen nu en toekomstige generaties fijn kunnen wonen in onze mooie dorpen.